Gastronomie

Náš hotelový restaurant je vyhlášen skvělým jídlem a skvělým vínem.

Šéfkuchař restaurantu Luděk připravuje se svým týmem Radkem a Jitkou pokrmy pouze z čerstvých surovin a zaměřuje se především na poctivou domácí kuchyni, kterou připravují podle sezony. Jitka nám k tomu ještě peče výborný domácí levandulový cheesecake a levandulový medovník.

Denně využíváme bylinky, které si sami pěstujeme v hotelové zahradě.

Čerpáme z naší rodinné farmy v Novosedlech, odkud dodáváme do kuchyně kohouty, slepice, husy a každý den vždy čerstvá vajíčka nejen na výborné hotelové snídaně. V restauraci si tak pochutnáte na silném slepičím vývaru a domácí Novosedelské huse, která je nezapomenutelným zážitkem. V létě si připravujeme domácí limonádu s levandulí a levandulovou zmrzlinu, která je velmi osvěžující. A naše marmeláda s levandulí? Tu u snídaně musíte ochutnat.

Levandulí je provoněný celý hotel i kuchyně.

Restaurace je rozdělena na několik částí.
Hlavní restaurace, kde se nachází 40 míst. Restaurace v zahradě, která je k dispozici na rodinné oslavy a semináře, má 40 míst. A salonek kde je 20 míst. U našeho baru si dá drink 20 hostů.
V létě je tato restaurace celá otevřena do rozsáhlé zahrady, která je provoněna levandulí.

Levandulové víno

V prodeji pouze v Levandulovém Hotelu Marcinčák***

Otevírací doba hotelového restaurantu

Neděle–Pondělí 11.00–21.00
Úterý–Sobota 11.00–22.00

Rezervujte si svůj stůl

Rezervace místa v restaurantu do 10 osob – volejte na +420 736 489 354
Rezervace pro skupiny od 10 osob – volejte na +420 774 606 404