Hotel Marcinčák*** je osázen osmi tisíci levandulemi…

cz de en pl

Šéfkuchař Vít Kadrnka

Jsem šéfkuchařem v rodinném Hotelu Marcinčák***, kde se snoubí jídlo s vínem a levandulí již od roku 2012. V naší restauraci vařím jen z kvalitních čerstvých surovin a zaměřuji se především na poctivou domácí kuchyni. Čerpám z naší rodinné farmy v Novosedlech, odkud přivážíme do kuchyně kohouty, husy a každý den vždy čerstvá vajíčka, od našich slepiček, ze kterých vaříme i výborné snídaně. Doporučuji ochutnat naši domácí Novosedelskou husu, která je nezapomenutelným zážitkem.

Jídelní lístek máme sezónní. V letním období pečujeme na hotelové zahradě o rozsáhlou bylinkovou zahrádku a bylinky pak využíváme k dochucení našich skvělých jídel a nápojů. Na sklonku léta s mým kuchařským týmem zavařujeme hrozny z našich BIO vinic a v zimním období připravujeme již oblíbenou husí paštiku s brusinkovým želé. Vzhledem k tomu, že jsme hotel s osmi tisíci levandulemi, najdete v naší nabídce řadu domácích levandulových produktů v BIO kvalitě. Vaříme si svůj levandulový sirup, ze kterého připravujeme v horkých letních dnech skvělou svěží levandulovou limonádu. Pokud Vám u nás bude chutnat, rádi pro Vás připravíme také catering do domu k jakékoliv příležitosti.

Budu velmi rád, když budete v naší restauraci spokojeni.

Vít Kadrnka

Šéfkuchař restaurace Hotelu Marcinčák***

Nová otevírací doba
hotelového restaurantu
od 1. 12. 2016

Pondělí–Neděle

11.00–22.00

Rezervujte si svůj stůl!

Rezervace místa v restauraci do 10 osob
tel.: +420 736 489 354

Rezervace pro skupiny od 10 osob
tel.: +420 774 606 404

Přečtěte si
o naší kuchyni

šéfkuchař Vít Kadrnka
Vít Kadrnkašéfkuchař